Medlemsavgift
Vill du bli medlem i vår förening? Medlemsavgiften i Strängnäs Hemträdgårdsförening är 125:- för enskild medlem och 150:- för familj. Avgiften betalas in på föreningens bankgiro 329-7348. Glöm inte att ange ditt namn. Avsluta med att mejla namn, adress, och telefonnummer till strangnastradgard@gmail.com. När vi fått din inbetalning får du ett välkomstbrev av oss med medlemskort och programblad.

Medlemskap och rabatter
Efter att medlemsavgiften är betald får du ditt medlemskort. Medlemskortet, som även ger dig vissa rabatter, är personligt och gäller från 1 mars till sista februari året därpå. Visa upp kortet innan priserna slås in. Rabatten dras av i kassan (gäller inte nedsatta varor och kan inte kombineras med andra rabatter).

• Burges Blommor, Strängnäs 10% (blomsterförmedling ingår ej)
• Hos Franchi fröer har vi 20% rabatt på fröer som beställs från  http://www.gourmetgarage.se. Skriv in ”Strängnäshem” i kommentarfältet som finns där, samt ditt namn och din adress så dras 20% av. Vi har även rabatt på fröer i deras Chefs Market sortiment med olika sorters vintertomater (Frachis egna sorter), Franchis franska ekologiska fröer. De har ett helt sortiment med ekologiska kultursorter.

Övrig information
Kurser, cirklar och övriga aktiviteter genomförs i samarbete med ABF (tfn: 0152 – 194 00 eller mail: andreas.raumedel@abf.se). Vårt programblad finns att hämta på ABF. Vi samarbetar också med Strängnäs kommun.

Som medlem i Strängnäs Hemträdgårdsförening är du även välkommen att delta i Mariefreds trädgårdsförenings aktiviteter. Se http://www.mariefredtradgard.com.

Vill du vara med och ordna några aktiviteter eller har du idéer om nya programpunkter, cirklar eller trädgårdar vi kan besöka? Kontakta då någon i styrelsen eller ABF.

Vinster med trädgårdstema, små eller stora, mottages tacksamt till våra lotterier. Hör av dig till vår kontaktperson Ingrid Pettersson 073 – 383 74 21.