Här lägger vi upp tips på allt möjligt som har med trädgård att göra. Har du något bra tips som du tycker vi borde lägga till så får du gärna höra av dig till någon i styrelsen.

 

SVT Play ”Trädgårdstider”
På SVT Play kan du se Trädgårdstider med Pernilla Månsson Colt, John Taylor, Tareq Taylor och Malin Persson sprida trädgårdsglädje och inspiration.

 

OdlingsTV
OdlingsTV är en webbplats där du kan se filmklipp med det mesta som är bra att veta om odling, trädgård, växter, jord och mycket mer. De har nu även en ny serie med filmklipp som heter Vetenskap & Trädgård där de samarbetar med Stockholm Universitet.

 

TV-tips, 100 procent bonde på SVT 2
Frank Erichsen lever sin dröm som självförsörjande bonde på en gammal gård. I programmen får man följa med i det dagliga arbetet på gården. Frank visar och lär oss om gamla tekniker, hantverk och odling.
Läs mer på: www.svt.se/hundra-procent-bonde

 

Äppelappen
Med Nordiska museets fria mobilapp Äppelappen kan du få hjälp med sortbestämning, lära dig mer om äppelodling och läsa dina favoritäpplens historia. Botanisera bland 300 svenska äpplen – briljera som äppelexpert ute i landets trädgårdar. Finns till iPhone, iPad och Android. Läs mer på: www.nordiskamuseet.se/svenskaapplen